• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

18. şampiyonluk Beşiktaş’ın!

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş Hentbol Takımı, Nilüfer Belediyespor’u 36-31 mağlup ederek Hentbol Süper Ligi’nde 18. kez şampiyon oldu. Siyah-beyazlı ekip, büyük emek harcadığı sezonu kupayla taçlandırırken, maçın ardından başantrenör Oliver Roy Camino ve oyuncular açıklamalarda bulundu.Başantrenör Camino, “Gerçekten çok mutluyum. Bu oyuncularla, bu kulüple gurur duyuyorum. Bazen bütün takımları yeniyormuşuz gibi gözüküyor ama bu takım 10 aydır büyük emek harcıyor. Nilüfer Belediyespor’u tebrik etmek istiyorum. Gerçekten çok iyi üç maç oynadılar. Bizi yenmek için sınırlarımızı zorlamamıza neden oldular. Şimdi eğlenmek ve kutlama zamanı. Bizim başarımızın sırrı da çok çalışmaktan geçiyor.” dedi.Kariyerine noktayı koyan kaptan Ozan Arifoğlu ise şu ifadeleri kullandı: “Spor kariyerimi bugün bitirdim. Her sporcunun hayalidir şampiyon olarak bitirmek. Ben de bu hayalimi gerçekleştirdim. En önemlisi Beşiktaş’ta başladım ve Beşiktaş’ta bitiriyorum. Tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekibimize, taraftarlarımıza ve camiamıza çok teşekkür ediyorum.”Takımın diğer isimlerinden Alperen Arabacı, “İnsan emeğinin karşılığını alınca çok mutlu oluyor. Bizim de hedefimiz bu üç kupaydı. İstanbul’a bu kupayı götürdüğümüz için çok mutluyuz.” derken, Alper Aydın da “Çok yoğun bir sezon geçirdik. Sezonun bitmesini 3 kupayla tamamladık. Bütün emeklerimizin karşılığını aldık, çok mutluyuz. Bursa’da bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.Beşiktaş Hentbol Takımı, tarihi başarılarına bir yenisini daha ekleyerek sezonu üç kupayla kapattı.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.