Aaryan
Forum Üyesii
Sport Digitale youtube kanalında konuşan Şansal Büyüka, Beşiktaş - Galatasaray derbisini yöneten hakem Ozan Ergün'ü ve VAR hakemini eleştirdi.İşte Şansal Büyüka'nın açıklamaları:Şansal Büyüka: "Şimdi 28. dakikada Sane'nin Asllani'ye pozisyonu. Hakem geldi, sarı kart verdi. VAR'dan hiç müdahale yok. VAR'ın müdahalesi olması gereken bir şeydi. Ben de şunu söylüyorum: İkinci yarıda Sane'ye kırmızıyı çektin, ilk yarıdaki pozisyon, ikinci yarıdaki pozisyona oranla 50 defa daha kırmızıydı. 50 defa.Çünkü verdiğin kırmızıda Sane'nin dengesi bozuldu, o oldu, bu oldu... Tamam gene kırmızı ama yani şöyle bir sallandı mallandı gitti, bastı, kontrolsüz hareket. Tamam kırmızı. Ama kırmızının koyu kırmızısı; böyle dizini kırmadan, şiddet içeren gelip ayağa basması, dakika 28... Sen 62'ye kadar Sane'yi oyunda tuttun. 34-35 dakika daha fazla oynadı.Osimhen'in pozisyonu... Dönüyorsun bakıyorsun, hakem oyunu durdurmuş, topa vuruyorsun. O da ikinci sarıdan kırmızı. Veremiyorsun. Bizde gözleri kan bürümüş; başkanların, hocaların, yöneticilerin... Maalesef bizim bazı meslektaş mı diyeceğiz, spor yorumcusu mu diyeceğiz, YouTuber mı diyeceğiz, adını da çok koyamıyorum. Meslektaş demeyi de çok istemiyorum. Yolun ötesine geçmişler ya!Futbolun kuralı var ya! Kuralı var, penaltının kuralı var, kırmızı kartın, sarı kartın kuralı var. Biz bu kadar kendi rengimize göre maçları hakem üzerinden okursak, hakikaten bu liglerin içinden çıkamayız."duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..