• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

50 yıllık vefa! Profesör oldu, ilk öğretmenini unutmadı

omeralt

Forum Üyesi

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Mayıs 2025'te Iğdır Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Ekrem Gürel, yıllar önce eğitim gördüğü köy okulunda ilkokul öğretmeni İsmail Aras ile buluştu. Karakoyunlu ilçesine bağlı Kaçardoğanşalı köyüne giderek sınıfta sırasında oturan Gürel, öğretmeniyle uzun uzun sohbet etti.

İlginizi Çekebilir

Buluşmada duygusal anlar yaşanırken Ekrem Gürel, “Beni bugünlere getiren kıymetli öğretmenimle yıllar sonra aynı sınıfta bir araya geldiğim için çok mutluyum, çok heyecanlıyım. 50 yıldır her bayramda, her özel günde hocamı arayıp halini hatırını sormayı ihmal etmedim. Kendisine minnettarım" dedi.

Ziyaretten dolayı duygulanan emekli öğretmen İsmail Aras ise “Söyleyecek söz bulamıyorum. Öğrencim hem profesör hem de rektör olmuş. Bu benim için büyük bir gurur. Onunla iftihar ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Ziyarete, köy muhtarı Cevdet Sönmez ile Gürel’in okul arkadaşları Kemal Gürel ve Sunay Dönmez de katıldı. Rektör Prof. Dr. Ekrem Gürel, öğretmeni İsmail Aras ve eski okul arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Leon

Forum Üyesii
Paylaşım için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.