• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'90'lı yıllarda Barbie filmi çekmek istedim ama bana güldüler!'

Artur

Forum Üyesii

Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrolünde yer aldığı 'Barbie' filmi, tüm dünyada bir fenomen haline geldi. Yönetmen Greta Gerwig'e 'en büyük açılış hasılatını elde eden kadın yönetmen' ünvanını kazandıran 'Barbie', gişede 1.4 milyar dolarlık bir hasılat elde etti.

Altın Küre'de ve Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde birçok dalda kazanan film olan 'Barbie'nin, Oscar'ların da güçlü adaylarından biri olacağını düşünülüyor.

Yönetmen koltuğunda Paul Verhoeven'in oturduğu Temel İçgüdü'de canlandırdığı 'Catherine Tramell' karakteriyle hafızalarda yer eden Sharon Stone, 'Barbie' ile ilgili çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

"NE KADAR ÇOK YOL KAT ETTİK"

1990'lı yıllarda 'Barbie' filmi çekmek istediğini söyleyen 65 yaşındaki aktris, Warner Bros. stüdyo tarihinin en çok kazanan yapımının oyuncularından America Ferrara'nın Instagram hesabına yazdığı yorumda şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

'BARBIE' KONUSUNDA BAŞARISIZ OLAN TEK ÜNLÜ DEĞİL!

Öte yandan Sharon Stone, bir 'Barbie' filmini hayata geçirmeye çalışan ve başarısız olan tek ünlü isim değil. Robbie ile Gerwig'den önce Anne Hathaway ile Amy Schumer'ın da bir Barbie filmi çekmek istediği ancak Mattel şirketi ile anlaşamadığı ortaya çıkmıştı.

Cinsel tacizi yıllar sonra anlattı! 'Çok gençtim ve ne yapacağımı bilmiyordum'
Barbie'den kazandığı parayı nereye harcayacak? Margot Robbie açıkladı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.