• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Abdullah Avcı'dan Mustafa Erhan Hekimoğlu’na övgü dolu sözler!

Aaryan

Forum Üyesii
VOLE YouTube kanalında açıklamalarda bulunan teknik direktör Abdullah Avcı, genç oyuncu Mustafa Erhan Hekimoğlu’na övgü dolu sözler sarf etti. Hekimoğlu’nu çok beğendiğini belirten Avcı, "Görünce insanı heyecanlandıran oyuncular olur ya… Mesela ben Cengiz Ünder'de öyle olmuştum. Genç milli takımdan tanıyordum, bir gün Altınordu'da oynamaya başladı. Ekranda bir gördüm; yaptığı şey bir blok arası buluşma, rakip arkasına koşu… 'Tamam' dedim, 'gidiyor bu çocuk.' Mustafa’da da her şey var hocam. Sırtı dönük oynayabilir, servis yapabilir, rakip arkası koşu yapabilir, baskı yapabilir. Bu çocukta hepsi var. Bu çocukta potansiyel var, kaybolursa çok üzüleceğim" ifadelerini kullandı.Genç oyuncuların doğru planlama ve süreyle gelişebileceğini vurgulayan Avcı, "Onu bir fanusun içinde doğru planlayıp, doğru yerde süre vererek, doğru şekilde kullanmamız lazım" dedi. Ayrıca yurt dışına transfer olan genç oyunculara da değinen Avcı, “Ege mesela, Portekiz’e gitti. Merih Demiral da mı böyle gitti? Tabii. Peki biz bunları niye oynatamıyoruz? Neden oynatamıyoruz?” şeklinde konuştu. Beşiktaş’ın Demir Ege’den 5 milyon euro gelir beklediği haberini de eleştiren Avcı, "Sen altyapıdan yetiştirdiğin oyuncudan 5 milyon euro almanın hesabını yapıyorsan bu yanlış. Zaten oynattığın başka oyuncuya daha fazlasını veriyorsun. O zaman Demir Ege oynasın." dedi.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.