Aaryan
Forum Üyesii
Brezilyalı sağ bek Emerson Royal, Flamengo’ya transfer sürecine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’la ciddi şekilde görüştüğünü belirten oyuncu, son anda rotasını ülkesine çevirdiğini söyledi.Flamengo'nun teklifinin ardından kararını hızlı bir şekilde verdiğini belirten Emerson, “"Beşiktaş'la görüşme halindeydim, biletim bile alınmıştı. Ama menajerim bana Flamengo'nun ilgisinden bahsetti. Projeyi anlattılar, her şey çok hızlı gelişti, bir gecede oldu bitti. Flamengo'nun teklifini aldığımda kararım para için değil, proje içindi."” ifadelerini kullandı.Kararını maddi nedenlerle değil, kulübün sunduğu proje nedeniyle verdiğini vurgulayan 25 yaşındaki oyuncu, “Flamengo'nun teklifini aldığımda kararım para için değil, proje içindi,” dedi.Başkan Adalı ise "Emerson'u aldığımız falan yok, çalışmalarımız devam ediyor. Menajerlerle çalışan gazeteci görünümlü hesapların ya da sosyal medya yapılanmalarının çığırtkanlığına kulak asmayacağız. Artık Beşiktaş'ın yakasından düşsünler. Beşiktaş için en doğrusunu yapacağız." ifadelerini kullanmıştı.duhuliye.com