• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Adalı: "Beşiktaş'ın başkanıyım ve hakkımızı koruyacağım!"

Aaryan

Forum Üyesii
"Türk futbolunda sıkıntı var! Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu şuraya otursa, sorun olmadığını söyleyebilir mi? Ayrıca Beşiktaş'ın başkanıyım ve hakkımızı koruyacağım! Kimseye hakkımızı yedirmem! Türk futbolunun marka değerini Beşiktaş kadar koruyan, kollayan var mı? En fazla canı yanan biziz! Artık bunu bütün Türkiye konuşuyor! Ne zaman Beşiktaş ivme kazanıyor, başımıza bir iş geliyor! Biz de çok kırılganız, futbolcu topluluğu çok çabuk demoralize oluyor." "Türk hakemlerine güvenmiyorum diye bir şey söylemedim. Hatalı maçlar olabilir, müsaade etsinler de eleştiri hakkımız olsun. Yeri geliyor, insanlar kimleri eleştiriyor. Geçen hafta teşekkür ettik Türk hakemlerine. Galatasaray maçında sonra da Yasin Kol'a gittim ve iyi bayramlar diledim. Kendisi bir iki hata yaptığını söyledi, 'Önemli değil' dedim." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.