Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş Divan Kurulu başkanı Ahmet Ürkmezgil'in düzenlediği iftar programına katılan Serdal Adalı, iftar sonrası basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenledi.Beşiktaş maçlarında yaşanan hakem skandalları ve VAR hakemi rezaletlerine değinen Serdal Adalı, MHK başkanını istifaya davet etti.MHK BAŞKANI İSTİFA ETMELİSerdal Adalı: "MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etmeli. Kuruluna hakim olamıyor."“(MHK Başkanı’na) Ben göreve geldiğimde bu işi yapamıyordu adam, yapamayacak da. Portekizli ekip bana güven vermiyor. Hakem açıklandı, Mecnun’un da haberi yok. MHK başkanının istifasını istiyorum, altındaki ekibe hakim olamıyor. İbrahim başkanı ben anlıyorum, bir kulüp istiyor diye ekibinden birini göndertmeyebilir. Son dilekçeyle ilgili cevap yok. Pazar akşamı mail attık. Bu sefer dibine kadar gideceğiz. TFF araştırıp bulmazsa insanlar sokağa dökülür, bunun sorumlusu da biz değil, onlar olur. Bu iş böyleyse hakikaten ciddi sıkıntı var. Yabancı hakem istemedik derbiye. 80 milyonda 30 hakem... Yetiştirmeseydik bu o koltukla oturanların ayıbı. VAR’a gelen hakem Hollanda BAL liginde en son 2023’te yönetmiş.”HER SENE AYNI TİYATROYU MU İZLEYECEĞİZ?Serdal Adalı: ''Hoca doğru söylüyor. 60–70 milyon euro yatırım yaptık. Peki gelecek sezon bir 60 milyon euro daha harcandığında yine aynı tiyatroyu mu izleyeceğiz?''Koridordaki görüntüleri görmek istediğini belirten Serdal Adalı, "Fısfıs yaptın mı gizli kalmıyor. 'BJK-GS maçı oynanırken bu adamları TFF sınırlarına sokmayın' dedim. Görev tarifinin içinde maça müdahale edilir, VAR hakemleri danışabilir şeklinde görevleri varsa sözümü geri alıyorum. Koridordaki videoyu görmek istiyorum. Tel bağlantısı vs hepsine ulaşmak. Nasıl çözeceğiz biz bu işi abi. 60-70 milyon yatırım yaptım. Bir o kadar daha harcayacağım. Tiyatro mu oynuyoruz? Takım iyi oynamadı deniliyor, oraya gelemiyoruz ki daha. Her maç bu olaylar futbolun önüne geçer mi? Art niyetli olduklarını düşünüyorum. Fenerbahçe’ye de benzerleri var, onları savunlar bana düşmez; ama son iki haftadır onlar da Var’da boğulmuş." diye konuştu.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..