• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Adele hastalığını açıkladı! 'Kısmen sağır kaldım'

Artur

Forum Üyesii

Grammy ödüllü şarkıcı Adele, zorlu bir tedavi süreci olan ve nadir bir su bakterisinin neden olduğu hastalık yüzünden 'kısmen' sağır kaldığını açıkladı.

İngiliz şarkıcı, "doğumdan daha kötü" olarak nitelendiği rahatsızlığı hakkında konuştu.

"BU ÇOK KORKUNÇ"

Bir çocuk annesi Adele, Las Vegas'taki Caesars Palace'taki sahne performansı esnasında sağlık sorununu, "Kulak enfeksiyonum var ve bu çok korkunç. Daha önce hiç böyle bir hastalık yaşamadım. Bu şimdiye kadar başıma gelen en acı verici şeydi. Doğumdan daha kötüydü" diye anlattı.

"TEDAVİSİ ÇOK ZOR"

Adele konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

SON KONSERİ KASIM AYINDA

16 Grammy ödüllü şarkıcı, 'Weekends With Adele' adlı gösterisinin ardından bir süre sahnelere ara vereceğini açıklamıştı. 2022'nin son aylarından beri Las Vegas'ta sahne alan şarkıcı, 23 Kasım'da son konserini verecek.

Adele müziğe ara veriyor! 'Başka şeylerle uğraşmak istiyorum'
Avrupa’ya dönüşü muhteşem oluyor

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.