Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş Fibabanka kaptanı Yiğit Arslan, Galatasaray’ı 107-85 mağlup ederek yarı finale yükseldikleri karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Öncelikle tüm takım arkadaşlarımı, yönetimimizi, teknik ekibimizi ve sağlık ekibimizi tebrik ediyorum. Önemli bir başarı bizim için, neden önemli çünkü iki sezondur bir istikrar sağladık. Bugün de burada bir takım oyunu gösterdik.Zaman zaman oyun disiplininden koptuğumuz anlar oldu ama bunu da normal karşılamak lazım. Bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor ama bizim geri dönüşlerimiz hep daha sağlam oldu. Takım arkadaşlarım serinin iki maçında da ellerinden geleni yaptı. Arkadaşlarımı, teknik ekibi ve sağlık ekibini tekrardan tebrik ediyorum.Anadolu Efes serisi de güzel bir seri olacak bence. Bugün de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, çember etrafında bazı şanssız atışları kaçırdım. O nedenle daha iyisi olabilirdi. Bugün farklı ve güzel bir galibiyet aldık. Şimdi Anadolu Efes ile ev sahibi avantajımızın olduğu bir seri oynayacağız. Taraftarımız bu sezon Sinan Erdem’de oynadığımız maçlarda desteğini gösterdi, şimdi daha fazlasını göstereceklerinden eminim.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..