• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Anadolu kulübü gibi...'

Aaryan

Forum Üyesii
Spor yorumcularından İlker Yağcıoğlu, Beşiktaş'ın deplasmanda Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı TRT Spor ekranlarında değerlendirdi. İşte İlker Yağcıoğlu'nun o değerlendirmesi... ''BU OYUNU KABULLENEMİYORUM" "Bir söz vardı, 'Ben bu oyunu seviyorum.' diye. Ben bugün oynanan oyunu hiç sevmedim. Ben Beşiktaş'ın bu şekilde oynamasını kabullenemiyorum." "ANADOLU KULÜBÜ GİBİ" "Normalde önde basan, sürekli pozisyonlara giren Beşiktaş gitmiş yerine bir Anadolu kulübü gelmiş." "BU OYUNCULARDAN NASIL GOL BEKLİYORSUN" "Beşiktaşlı oyuncular topun peşinden koşmaz. Böyle bir oyun olmaz. Semih Kılıçsoy 90 dakika boyunca 10 pas yapmış. 70. dakikada oyundan çıkan Vincent Aboubakar ise 7 pas. 10 dakikada 1 pas ediyor. Sen bu oyunculardan nasıl gol bekliyorsun." "BU OYUNLA NASIL GOL ATACAKSIN" "Maç boyu beklerden bir katkı yok, orta saha hiçbir şey yapmıyor. Sen nasıl gol atmayı düşünüyorsun?" "ÇOK KÖTÜ BİR MAÇTI" "2 tarafıda beğenmedim. Çok ama çok kötü bir maç izledik."

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.