• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Arat'ın yerinde olsam transferde kesinlikle Samet Aybaba ile ilerlemem.''

Aaryan

Forum Üyesii
İşte Tanrıkulu'nun açıklamaları.. ''Ziraat Türkiye kupası olmazsa olmazı Beşiktaş'ın. Hedefi o.. Gelecek senenin takımını kurmaya çalışıyor yönetim. Ancak bu takımı Santos'un anlayışıyla mı kuracak? Samet Aybaba'nın anlayışıyla mı kuracak? yoksa başka bir hoca mı gelecek? mesela Sergen Yalçın anlayışıyla'mı kurulacak.? Bazı hocalar var mesela Sergen Yalçın gelecekse kimseyi işine karıştırmaz. Mustafa Denizli Şenol Güneş Sergen Yalçın gibi hocalar Samet Aybabayı yanlarına yaklaştırmaz. Kim olduğunu bilmiyoruz... bildiğimiz hedef şu an Türkiye kupasını almak. Transferler Ligde oynayacakları 7 karşılaşma ve kupada olası 3 karşılaşmanın sonucuna göre şekillenecek. Önemli olan bu transferleri kim yapacak. Ben Hasan Arat'ın yerinde olsam kesinlikle ve kesinlikle Samet Aybaba ile ilerlemem. Hoca konusunda kararını vermeden kesinlikle transfer işine girişmezdim. Al Rosier'i gönderdin Svensson'u aldın Santos adamı beğenmiyor yine sağ bek aranıyor. Bu yüzden Samet hoca sade genç oyuncu araştırsın.''

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.