• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Arda Turan: Futbolculuğumda olduğu gibi hocalıkta da devrim yapmak istiyorum

Nova

Forum Üyesii

A Milli Futbol Takımı'nın eski yıldızları Arda Turan ile Burak Yılmaz, önceki gün Etiler’de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. 42 milyon TL'ye aldığı yeni aracına geçen Arda Turan ve Burak Yılmaz, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, ülkemizde yaşanan deprem felaketiyle alakalı konuştu.

"ARDA'YI GÖRMEK MORAL OLDU"

Çok üzgün olduğunu ve zor bir süreçten geçildiğini belirten belirten Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

Arda Turan'ın 42 milyon TL'lik kraliyet aracı

"HEP BERABER TOPARLAYACAĞIZ"

Deprem felaketiyle ilgili Turan ise, "Allah hepimize sabır versin. Oradaki insanların psikolojik durumları çok önemli bizim için. Yine gideceğiz, bu sefer belki orada da bir maç yaparız moral olalım diye. İnşallah hep beraber toparlayacağız. Gün geçtikçe alışıyoruz ama insan nefsi unutuyor, gerçekçi olmak lazım. Gün geçtikçe çok farklı yerlere gidiyoruz. Bütün tedbirlerin alınması lazım. Evli ve çoluk çocuklu olunca daha farklı düşünüyor insanlar" şeklinde konuştu.

"HAYALLERİM ÇOK BÜYÜK"

Futbol kariyerinin ardından teknik direktörlük için de son hız ile çalışmalarına başlayan Arda Turan, iddiasını ortaya koydu.

Alıntı Metni

"NE YAPARA EN İYİSİNİ YAPACAKTIR"

Yılmaz ise yakın dostunu destekleyerek, "Arda ne yaparsa en iyisini yapacaktır. Bu işin mutfağından, kendi tırnaklarıyla kazıyarak geldi. Ben de eğitim alıyorum. Biz sıfırdan geldik bu günlere. Yavaş yavaş, emin adımlar ile ilerliyoruz" dedi.

Öte yandan Burak Yılmaz’ın ay yıldızlı tespihi dikkatlerden kaçmadı.

Arda Turan depremzedeler için Marmaris'te sahaya çıkacak

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.