• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Aslı Bekiroğlu hoşlandığı erkek tiplerini açıkladı! 'Barzo, dağ ayısı olacak'

Artur

Forum Üyesii

Uzun zamandır ekranlarda boy göstermeyen oyuncu Aslı Bekiroğlu, son olarak Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten'in YouTube programına konuk oldu.

Aşk hayatında bir türlü mutluluğu bulamayan ünlü güzel, nasıl erkek tiplerinden hoşlandığını açıkladı. Bekiroğlu, hayatıyla ilgili ilk kez duyulan itiraflarda bulundu.

PROJELERİNİ DUYURDU

Heyecanla yakında hayata geçecek projelerinden de bahseden Bekiroğlu, "Bir kadın-erkek hikayesi projemiz olacak. Ayrıca Metin Özülkü ile bir müzik programı yapacağız. Bu programda şarkı da söyleyeceğiz. Şarkı söylemeyi çok seviyorum, hatta konservatuvar mezunuyum. YouTube'da şarkı söylediğim videolar var. Benim hayalim en başından beri şarkıcı olmaktı." ifadelerini kullandı.

Aslı Bekiroğlu ile Halil İbrahim Göker aşk yaşıyor!

"SUS OTUR"

Bekiroğlu, özel hayatıyla ilgili açıklama yaptı. "Barzo, dağ ayısı adamlardan hoşlanırım. Bir adam ‘sus otur’ dediğinde seni oturtabiliyorsa o seksi oluyor." dedi.

Sinan Sicimoğlu ile birliteliği sona eren Aslı Bekiroğlu, kendisi gibi hem oyuncu hem de sosyal medya fenomeni Halil İbrahim Göker ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.

Posta'da yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde bir etkinliğe el ele katılan ünlü çift, aşklarını herkese ilan etti.

Aslı Bekiroğlu hayalini itiraf etti! 'Çok seviyorum'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.