• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ayşe Mine'nin sağlık durumu nasıl?

Artur

Forum Üyesii

Bir döneme damga vuran Ayşe Mine, sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Asıl adı Ayşe Akyüz olan 63 yaşındaki şarkıcıya, yapılan tetkiklerin ardından kolon ve rektum kanseri teşhisi konuldu.

"HEM SESİ HEM YÜZÜ GÜZEL SANATÇIMIZ"

Tedaviye başlayan Ayşe Mine'nin son durumunu yakın dostu Onur Akay duyurdu.

Alıntı Metni

Ayşe Mine: Eşimden beş öğün şiddet gördüm

AYŞE MİNE KİMDİR?

Ayşe Mine, 30 Ocak 1961 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Mecidiyeköy 6 Ekim İlkokulu'nda başladı, ortaokul ve liseyi Mecidiyeköy Lisesi’nde bitirdi. Ayşe Mine 16 yaşında çıkardığı ilk 45'lik plağından 'Demek ki Öyle' şarkısıyla ünlendi. Müzik kariyerine pop müzik tarzında söylemeye başladı ve 80’li yıllarda pop müzik söylemeyi bırakıp arabesk müziğe geçti. 'Erkek Milleti' isimli plağı ile Altın Long Play Ödülü'nün sahibi oldu.

Usta sanatçı, 1986 yılında Murat Soydan ile başrolleri oynadığı Erkek Milleti filmini çekti. 1994'te senaryosunu Vecdi Uygun’un yazdığı ve yönetmenliğini Demirhan Ersunar’ın yaptığı Mutlugiller isimli televizyon dizisinde oynadı. Ünlü sanatçının, Ergün Günaydın ile evliliğinden 1980'de doğan Cenk ve 1981'de doğan Berk adında iki oğlu var.

Ayşe Mine'nin isyanı: Bir insanı işinden etmek doğru mu?

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.