Alyssa
Forum Üyesii
Quality of Magazine'nin 14'üncü yılı kutlamasına katılan Ayşegül Yıldız, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 42 yaşındaki üsnlü isim, "İstanbul’a taşınalı bir sene olacak, Televizyonla ilgili birkaç proje var, onunla ilgileniyorum. İç mimarlığı bıraktım. Televizyona daha fazla ağarlık vereceğim. Sunuculuk düşünüyorum. Evlilik programı için daha önce teklif gelmişti ama sıcak bakmamıştım. Şu an sıcak bakıyorum, teklif gelirse neden olmasın" dedi.
"BU KADAR BADİRE ATLATIP, HAYATTA KALMAYI KİMSE BAŞARAMAZ"
Ayşegül Yıldız, eski eşi ve kızı Elif Ada'nın babası İbrahim Tatlıses hakkında şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metni
"FOTOĞRAFI GERİRENİ ALNINDAN ÖPERİM"
Adı Survivor'ın eski yarışmacısı Semih Öztürk ile aşk dedikodularına karışan Yıldız, "Semih Öztürk kim? Tanımıyorum. Beni biri ile bir yerde görmeniz mümkün değil. Fotoğrafı getireni alnından öperim. Ben asosyel bir insanım. Kendisini de tanımıyorum. Kız çocuğum var, okula gidiyor. Onunla çok ilgileniyorum ve belki de bu yüzden kendime çok zaman ayıramıyorum. Mutsuz değilim bu durumdan. Ailemle ve arkadaşlarımla iyi hissediyorum kendimi ve hayatımda aşk anlamında eksiklik hissetmiyorum. Belki de o yüzden kimse yok hayatımda. İnsanlara tuhaf geliyor bu durum ama ben hayatımda kimse olmasa da çok mutlu bir insanım" şeklinde konuştu.
'NAFAKA' CEVABI!
Alıntı Metni
ELİF ADA VE TATLISES'TEN HEDİYE BEKLİYOR
Ayşegül Yıldız, Anneler Günü için Elif Ada’dan hediye beklediğini belirterek, eski eşi İbrahim Tatlıses'ten de hediye gelirse çok mutlu olacağını söyledi.
Elif Ada Tatlıses: Canım babam elleriyle besler
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.