• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Banu Zorlu: Maço erkek seviyorum!

Alyssa

Forum Üyesii

Şarkıcı ve yapımcı Banu Zorlu, geçtiğimiz gün Kozyatağı'nda bir mekanda sevenleriyle buluştu. Zorlu, sahne performansı ve zarafetiyle dinleyicilerden tam not aldı. Ünlü isim, 90'lardan günümüze güncel bir repertuvar ve Türk Sanat Müziği performansı ile sevenlerini mest etti.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zorlu, "Önümde çok yoğun bir konser takvimi ve film çekimlerimiz var. Bu yaz herhalde iş var, tatil yok gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

"YAY BURCUNDAN UZAK DURUN"

Uzun zamandır kalbi boş olan 43 yaşındaki şarkıcı, özel hayatı ile ilgili; "Yay burcundan uzak durun. Bende ilişkide zor birisiyim" diye konuştu.

"Maço erkek seviyorum" diyen Banu Zorlu, dişil enerjili erkeklerden hoşlanmadığını, ilişkide herkesin bir rolü olduğunu ve bu rollerin değişmemesi gerektiğini de söyledi.

"KISMET DEĞİLMİŞ"

Öte yandan geçtiğimiz ay bir mekanın açılışında sahne alan Zorlu, pandemi döneminde ayrıldığı İtalyan sevgilisi hatırlatınca; “Pandemi bizi ayırdı, kısmet değilmiş; olmadı. Ben dünya vatandaşıyım. Hani diyorlar ya, 'Niye Türk erkeği değil?' diye; benim öyle bir seçimim yok. Yurtdışında çok vakit geçirdiğim için yabancı erkek denk geliyor herhalde” açıklamasında bulunmuştu.

Gazeteciler, bunun üzerine Banu Zorlu'ya Türk erkeklerinin İtalyan erkeklere benzemesi konusundaki yorumları sorunca; tartışma yaratacak ifadeler kullanan ünlü isim şöyle konuşmuştu:

Alıntı Metni
Banu Zorlu: Türk erkekleri romantik değil!
15 bin dolarlık hediye

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.