• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Barzo, dağ ayısı olacak' demişti! Aslı Bekiroğlu'ndan açıklama geldi

Artur

Forum Üyesii

Uzun zamandır ekranlarda boy göstermeyen oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten'in YouTube programına konuk olmuştu.

Aşk hayatında bir türlü mutluluğu bulamayan ünlü güzel, Barzo, dağ ayısı adamlardan hoşlanırım. Bir adam ‘sus otur’ dediğinde seni oturtabiliyorsa o seksi oluyor." demişti.

'Veda Partisi' filminin başrol oyuncularından Aslı Bekiroğlu, bir AVM'de gerçekleşen basın toplantısında neşeli halleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Set ortamının çok keyifli geçtiğini belirten Bekiroğlu, bu kez oynadığı karakterin bugüne kadarki rollerinden çok farklı olduğunu söyledi.

Aslı Bekiroğlu hayalini itiraf etti! 'Çok seviyorum'

"YAKALANMA GİBİ DERTLERİM YOK"

Başarılı oyuncu, “Bugüne kadar oynadığım karakterlere ve kendime de ters bir karakteri canlandırdım. Hiçbir şey beğenmeyen birini oynadım. Somurtmak benim için kolay bir şey değil. O yüzden yapabildim mi, onu da merak ediyorum” dedi.

Bayramda tatile çıkacağını açıklayan güzel oyuncu, plajda görüntülenmekten çekinmediğini ifade etti: “35 kiloyken de çektiler, 50 kiloyken de çektiler. Plajda gazetecilere yakalanma gibi dertlerim yok.”

"BARZO DERKEN ŞAKA YAPIYORDUM"

Melis İşiten'in programında "Barzo, dağ ayısı olacak" diyen ve bu sözleriyle magazin gündemine oturan Bekiroğlu, bu yüzden çok linç edildiğinden yakındı.

Yanlış anlaşıldığını belirten ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

Aslı Bekiroğlu hoşlandığı erkek tiplerini açıkladı! 'Barzo, dağ ayısı olacak'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.