• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

‘Başarımın üzerine yatmadım’

Artur

Forum Üyesii

Fikret Kuşkan, katıldığı bir televizyon programında oyunculuğu “Yarı şizofren bir iş” olarak tanımladı. Oyuncu, “Bir projeye hazırlanırken onunla yatıyorum, onunla kalkıyorum. Kısacası yarı şizofren bir iş yapıyoruz. İlk sinema filmimden sonra daha fazla seçici olmam ve çok çalışmam gerektiğinin bilincine vardım. Başarımın üzerine yatmadım. Sonrasında çok doğru insanlarla karşılaştım” dedi.

13 yaşında babasını kaybeden Kuşkan, “Babasızlık bana hayatta kalmayı öğretti. Bugün burada olmamın sebebi küçük yaşlarda güçlü durup, önüme hedefler koymam” ifadelerini kullandı. Başrolünde yer aldığı 2005 yapımı ‘Babam ve Oğlum’ filmini izleyemediğini söyleyen usta oyuncu, “15 dakika sonra ağlamaya başlıyorum. Projelerde bir derdim olsun istiyorum. O karakter yeterki bir şey anlatsın. Sabun köpüğü olmasın” diye konuştu.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.