Aaryan
Forum Üyesii
Serdar Adalı Başkanı'nın yaptığı açıklamaları, camia açısından çok olumlu değerlendiriyorum. Açıklamaların aslında içeriğinden ziyade, açıklama yapılması anlamında bunu söylüyorum. Çünkü bu camia yıllardır iletişimsizlikten kırılmak üzere. Burada yine bu yönetim hem sermaye artırımında hem de bu yetki isteme zamanını çok kısa tuttu ve insanların aniden bazı konular geldi önüne. Bu iletişimsizliğin sonucu, ama geç de olsa böyle bir açıklama yapmanın ve bu ayın 14'ünde Divan'da da bu açıklamaların detaylandırılacağını bilmemiz bizim açımızdan önemliydi. Açıklamaların içeriği beni tatmin etti, başkasını tatmin etmedi vesaire bunlar hep kongrenin vereceği kararlar ama en azından Beşiktaş camiasının nereye doğru gittiğini en etkili ağızdan öğrenmiş olduk. Bu çok önemliydi. O yüzden bu açıklamaların detayı konusunda biraz daha beklemek lazım. Divan'dan sonra daha net konuşulabilir. İkinci taraf ise transfer tarafı, burada Serdal başkanın bakış açısı benim için önemliydi. Ne olacaksa olsun kadro boşaltılacak lafı benim için en önemlisi. Yoksa onu alacağım, bunu alacağım, , bunu sattımdan ziyade, kadroyu boşaltacağımızın mantalitesi önemli bir detay. Ne kadar masraf olursa da olsun önemli bir detay. Çünkü kadro boşalmadan dolmaz. O yüzden de bu mantalitede olması başkanın doğru. Yoksa transferleri tutar tutmaz, doğru adam alırsın, yanlış performans verir. Bunların hepsi futbol içinde olan şeyler ama bu kadronun kalitesizliğini görmek ve bu kadronun mutlaka ne pahasına olursa olsun boşaltacağını bilmek çok önemli.Sergen Yalçın konusunda zaten ben dinlediğimde de gülümsedim. Çünkü aslında orada herkes bütün arkadaşlarım bak şimdi Sergen hocayı övdü, Ole'den sonra Sergen'e sinyal çaktı diye bir algıya girmişler. Doğru değil, çok net söylüyorum, muhteşem bir çalım. Futbolda "No Look Pas" diye bir şey var ya, başka yere bakarken başka yere pas vermek, bu öyle bir şey. Sergen Yalçın'a kendi sözleriyle diyor ki “sen şimdi oturduğun yerde yorumculuk yapıyorsun, Ole'ye sallıyorsun, bu takımdan bir şey olmaz, bu hoca şampiyon yapamaz vesaire diyorsun ama ben sana teklif ettiğimde bu takım seni de yer, beni de yer” dedin diyor başkan. Şimdi burada şu var, ben de gelsem bu takıma bir şey yapamam, başkanım dedin sen bana diyor. Bu çok önemli bir şey. O yüzden bu kadroyu hunharca eleştirmek kimsenin de haddi değil diye parantez içinde okuyorum ben. Çok başarılıydı. Özellikle bu tarafı çok başarılıydı. Başkanı en azından kim olursa olsun ister çok iyi oyuncumuz ister muhteşem bir şampiyonluğun mimarı vesaire kim olursa olsun Beşiktaş sınırları içerisinde doğru yorum yapmaya, kendine çeki düzen vermeye uyarı bir cümlesiydi. Çok beğendim. Hatta Sergen Hoca'ya bravo ya bugünleri de gördü demesi bile kendi içinde ya kardeşim 'sen de bu işe gelseydin ancak bu kadar olurdu'yu, sen bana söyledin demek... Çok beğendim başkanın bu taraftaki açıklamasını. Bülent Bilirgenduhuliye.com/ÖZEL HABERHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..