• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Başrolünü kendi yazdı

Artur

Forum Üyesii

SEÇKİN ŞENVARDAR - Komedi projelerinin aranan ismi İrem Sak, iki sene önce dijital platform için çektiği ‘Modern Kadınlar’ dizisiyle çifte heyecan yaşıyor. Kariyerinde hiç başrol oynamadığını ve ilk kez bir yazar olarak rüştünü ispatlayacağını belirten oyuncu, “Televizyonda hiç başrolüm yok. Çok bekledim, gelmeyince kendim yazdım. Meşaleyi elime aldığım ilk projem” diye konuştu.

Dizi sektöründe erkek ve kadın oyuncular arasındaki kazanç adaletsizliğinin devam ettiğine de dikkat çeken Sak, “Kadınların her sektörde işi zor. Bizler biraz daha tırnaklarımızla kazıyarak gelebiliyoruz bir yerlere. Dünyada da böyle. Kadın yönetmen ve senariste daha çok ihtiyacımız var. Her sektörde daha fazla imkân elde etmemiz lazım” dedi.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.