• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Berdan Mardini'den 'İnci Taneleri' açıklaması! 'Yeni bölümleri kaçırmak imkansız'

Artur

Forum Üyesii

Berdan Mardini, önceki gün Bahçeşehir'de bir mekanın açılış gecesinde müzikseverlerle buluştu. Şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"ÇOK TARTIŞILACAK BİR ŞARKI VE KLİP GELİYOR"

Yeni şarkısından bahseden ünlü isim, "1 Şubat’ta yeni şarkımız çıkacak. Kuaförümün yeteneğini yıllar sonra fark ettim. Söz ve müziği kuaförüme ait. Çok büyük bir sürpriz var, anlatamam. Çok gündem olacak, tartışma konusu olacak bir şarkı ve klip geliyor” dedi.

Berdan Mardini, genç sevgilisi Dilara Talay ile galada görüntülendi!

"BENİ BİR KOKLAYIN ANLARSINIZ"

Mardini, sahibi olduğu kozmetik markası hakkında, “Markamıza geri dönüşler çok güzel. Herkes paylaşıyor, ünlüler de dahil. Bir de kulaktan kulağa dolaşıyor. Mükemmel bir koku, beni bir koklayın anlarsınız. Kısa lafın özü beni koklayın" açıklamasını yaptı.

"İLK BÖLÜMDEN BELLİ OLDU"

Kanal D dizisi 'İnci Taneleri'nin çok konuşulan pavyon sahnesini yorumlayan ünlü isim, "Benim için öncelikle orada gün yüzüne çıkmamış bir şarkının bu diziden sonra çıkması çok önemliydi. Arkadaşlarımın da çok şarkıları var ama gün yüzüne çıkmıyor. Birilerinin iteklemesi lazım. Hikaye çok başarılı anlatılmış, hakikaten şarkı da çok güzel durmuş hikayenin arkasında. Yılmaz (Erdoğan) abiyi tebrik ediyorum, güzel kaleme almış. Bundan sonraki bölümleri kaçırmak imkansız, bağımlısı yapacak. Birinci bölümden belli oldu. Başarılar diliyorum, bol reytingler" şeklinde konuştu.

Türkiye, 'İnci Taneleri'ni konuşuyor! Dört yeni dizi daha geliyor

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.