• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Berker Güven'den Nihal Yalçın'a: İyi ki doğmuşsun kalbimin gün ışığı

Alyssa

Forum Üyesii

Nihal Yalçın ile Berker Güven'in aşkı Bodrum'da ortaya çıkmıştı. İkili, 2021'in temmuz ayında ilk kez Gümüşlük'te tatil yaparken görülmüştü.

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi ile objektiflere takılan Berker Güven, "Nihal ile çok mutluyum. Bu mutluluğum sete de yansıyınca ortaya güzel bir iş çıkıyor" sözleriyle, başarısını Nihal Yalçın'a bağlamıştı.

"CANIM SEVGİLİM BERKER"

Daha sonra Cihangir'de görüntülenen ve neşeleri bir hayli yerinde olan ikiliden Nihal Yalçın, "Bu kez ben konuşacağım, bana sorun. Her seferinde benim canım sevgilim Berker'e soruyorsunuz, o cevaplıyor. Sorun ben de Berker'i çok seviyorum. Çok yoğun çalışıyor, onu özlüyorum" demişti.

42 YAŞINA GİRDİ

Berker Güven'in kendisi gibi oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın 42 yaşına bastı. Uzun süredir birlikte olan çiftten Güven, Yalçın ile pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

"MELEĞİM, BİRİCİĞİM"

Birlikte çekilen iki kareyi paylaşan Berker Güven, ilk poza "Çok seviyorum" notunu düştü.

Güven, ikinci fotoğrafa ise "Kalbimin gün ışığı, özelim, meleğim, biriciğim. İyi ki doğmuşsun Nino'm. Dilediğin her şey gerçekleşsin güzeller güzeli sevgilim" mesajını yazdı. Nihal Yalçın da aynı kareleri kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Nihal Yalçın ve Berker Güven'in utangaç tavırları dikkat çekti, Nihal Yalçın: Aklım hâlâ başımda!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

gulsen06

Bayan Üye
Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.