Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde seçim süreci tamamlandı ve gözler mazbata törenine çevrildi. Pazar günü gerçekleştirilen Seçimli Olağan Genel Kurul’da üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Serdal Adalı ve yönetim kurulu, bugün düzenlenecek resmi törenle görevlerine resmen başlayacak. Mazbata töreni, saat 14.00’te Beşiktaş Kulübü’nün merkez binasında yapılacak. Bu anlamlı törenle birlikte Serdal Adalı, önümüzdeki üç yıl boyunca kulübü yönetme yetkisini resmen devralacak. Törende, yönetim kurulu üyeleri de mazbatalarını alarak kulüp çalışmalarına aktif olarak katılmaya başlayacak. Törenin ardından yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yapacak. Hangi yöneticinin hangi alandan sorumlu olacağı bu toplantıda netleşecek. Futbol, basketbol, altyapı, finans, iletişim gibi kulübün birçok kritik alanındaki görev paylaşımı belirlendikten sonra, yeni dönem çalışmaları hız kazanacak. Serdal Adalı, genel kurul sürecinde Beşiktaş’ı mali ve sportif açıdan daha güçlü bir noktaya taşımayı hedeflediğini vurgulamıştı. Bugün itibarıyla resmi olarak görevine başlayacak olan Adalı ve ekibinin, kısa vadeli planlarının yanı sıra uzun vadeli projeleri de kamuoyuyla paylaşması bekleniyor. duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..