• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'dan Cristiano Ronaldo sorusuna olay cevap

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak gündeme dair açıklamalarda bulundu."YANINDA MESSI'Yİ DE ALACAĞIM"Serdal Adalı, Cristiano Ronaldo'nun Beşiktaş'a transferi ile ilgili gelen soruya gülerek yanıt verdi ve "Messi'yi de alacağım, şurada soldaki kalenin altında petrol buldum." ifadelerini kullandı.ELAN RICARDO - KENY ARROYO TRANSFERLERİÖte yandan takıma devre arasında katılan genç futbolcular Elan Ricardo ve Keny Arroyo için yapılan transferlerin detaylarını da paylaşan Adalı, "Diğer iki genç çocuğu kiralık ve satın alma opsiyonlu aldık. Bir tanesi satın alma mecburiyetliydi ama hoca uygun görmedi, benim de içimden gelmedi. Yarım devrede alıp 3 sene yollamak için uğraşacağımız futbolcuyu almak istemedim.'' dedi."ÇOCUKLARIN MAAŞLARI TAKIMIN 4'TE 1'İ SEVİYESİNDE"Adalı, yapılan transferlerde toplam bonservis maliyetlerinin şişirildiğine dikkat çekerek, "İki genç oyuncunun bonservisi toplamda 7 milyon Euro. Bu da senelere yayılmış bir ödeme. Çocukların maaşları ise takımın 4'te 1'i seviyesinde.'' sözlerini sarf etti.Haberler.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.