• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Beşiktaş derbide daha tehditkar olmalıydı...''

Aaryan

Forum Üyesii
Vole'de katıldığı ‘Siyah-Beyaz’ programında Beşiktaş - Galatasaray derbisiyle ilgili görüşlerini paylaşan Semih Sezerli, derbide siyah-beyazlı taraftarların oluşturduğu görsel şöleni övereken Beşiktaş'ın derbide daha risk alan bir oyun tercih etmesini beklediğini belirtti.İşte Semih Sezerli'nin ifadeleri:Semih sezerli: "İşte ilk başta bir gördüm mesela '1903’ten beri kral biziz bu alemde' diye çok güzel, havalı, güzel Beşiktaş’ta olan şeyler... İşte 'Ne bir heves ne bir tutku', o da Beşiktaş’ı son yıllarda tanımlayan pankartlardan biri ve görsel şölen havası. Sayın Yönetim Kurulu üyelerinden Hakan Daltaban'ın da 'Görsel şölen istiyoruz, bekliyoruz' diye bir açıklaması olmuştu, gene Ege kardeşim hatırlattı.Bence taraftar sınıfı geçti, ben öyle bakıyorum. Ama taraftar bu maça kadar çok umutluydu, onu da söylemek lazım. Ben de oradan başka bir pankart söylüyorum: 'Umutlandırıp utandırmayın'. Yani skor olarak değil ama taraftarın düşüncesinde çok umutlandı. Orada Beşiktaş çok daha keskin; topla keskinliği, şuta keskinliği, ön alana girişleri, box içine koşuları, penetrasyon dedikleri ceza sahasına girişlerinde çok daha tehditkar ve biraz da risk alabilirdi kendi evinde. Ben onu görmedim."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.