• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Beşiktaş ilk yarıda sahada mıydı?'

Aaryan

Forum Üyesii
Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Nutspor YouTube kanalında mücadeleyi değerlendiren Nihat Kahveci, siyah-beyazlıların performansını eleştirdi. Nihat Kahveci'nin değerlendirmeleri şu şekilde: "Seyirci gelmiş, ilk 20 dakika bir futbol izlemek istiyor. Allah'ını seversen ilk 20 dakika yüzde 74 topa sahipti Konyaspor." "Bak sen son 5 maç, 1 tane galibiyetin var. İyi oynamadığın Trabzonspor maçı, onu çıkarıyorum. 4 maç gol atamamışsın." "İLK YARIDA BEŞİKTAŞ SAHADA MIYDI?" "Seyirci gelmiş, ilk 20 dakika bir futbol izlemek istiyor. Paslaşma, mücadele, hırs, arzu. İçeri gireyim diyor size daha çok şarkılar yazayım diyor." "Sen seyirciye koskoca 45 dakika, ilk yarı bu futbolu sunuyorsun. Yazık ya! İlk yarıda Beşiktaş sahada mıydı ya?" "3 PAS YAPMAYAN BEŞİKTAŞ" "Bir ara dedim ki Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi grup maçı iç saha, seyirci gelmiş. Kadro yapılmış, ısınmalar. Maç başladı topun peşinden koşan Beşiktaş. Baskı yapmayan Beşiktaş." "Pozisyona girmeyen Beşiktaş. 3 pas yapmayan Beşiktaş. Dedim ki rakip de yeşil renkli Sporting'le falan mı oynuyoruz."

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.