• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Beşiktaş kolay teslim olmayacaktır!"

Aaryan

Forum Üyesii
Eyüp Yardımcı; Avrupa ve ligde istediği sonuçları alamayan bir Fenerbahçe ve tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi karşılaşması. Bu derbi bize futbol açısından neleri vaat ediyor? Beşiktaş bu derbide tüm sezonu unutturacak bir futbol ortaya koyabilir mi? Cüneyt Kaşeler; Fenerbahçe'nin bu maçtaki performansını ve konsantrasyonunu Galatasaray'ın cuma günü oynayacağı maçın sonucu etkiler diye düşünüyorum. Beşiktaş açısından bakarsak, Beşiktaş arması forması çok ağırdır herkes kaldıramaz elbette. Gerek Serdar Topraktepe'nin gelmesi, gerekse oyuncuların işin ciddiyetinin farkında olması ile birlikte ben Beşiktaş'ın kolay teslim olmayacağını düşünüyorum. Başta dediğim gibi Galatasaray'ın kazanması durumunda şampiyonluğu çok ciddi durumda garantileyeceği için Beşiktaş buradan puan ya da puanlarla ayrılabilir. Galatasaray puan kaybederse Fenerbahçe'nin kazanacağını ama ne olursa olsun kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.