• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Beşiktaş, Rafa Silva dışında oyunculara gelen teklife açık..."

Aaryan

Forum Üyesii
Furkan Yıldız:Kongrede alınan karar transferi nasıl etkileyecek? Beşiktaş'ta bir faiz konusu var. Beşiktaş'ın yılda yaklaşık ödenen 50 milyon dolar gibi çok ciddi bir rakamdan bahsediyoruz. Bunların aslında tamamının birbiriyle bağlantılı olduğunu söylemek yanlış olmayacak. Burada her yıl bankalar konsorsiyumuna ödenen yaklaşık 50 milyon dolar civarındaki bu faiz yükü Beşiktaş’ın bankalar Konsorsiyumundan çıkmasıyla beraber bu futbol planlamasında kullanılabilir, akademiye kullanılabilir veya amatör branşlara kullanılabilir. Bu hem mevcut yönetim hem de Beşiktaş'ta bundan sonra göreve gelecek diğer başkanların diğer yönetimlerin ciddi anlamda elini güçlendirebilecek çok önemli bir miktar.Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray'ın özellikle son yıllarda ne kadar ciddi anlamda futboldaki geride kalmasından bahsediyorsak bu noktada bu makasın kapanmasında, gelecek yıllarda Beşiktaş'ın bu makası kapatabilecek olmasında en önemli noktalardan birisinin bu Dikilitaş projesinden elde edilecek olan gelirle beraber Bankalar Konsorsiyumundan çıkacak olmasını söyleyebilirim. Beşiktaş'ta transfer noktasında artık yeni bir sayfanın açılmasını ve sayın başkanın hep ısrarla bahsettiği o çok kaliteli isimlerin, tartışmaya kapalı isimlerin, rakiplerle aradaki farkı kapatabilecek isimlerin bu transfer döneminde Beşiktaş kadrosuna dahil olmasını bekliyorum. Avrupa'da transfer dönemi resmi olarak 30 Haziran'da başlayacak. Avrupa'da forma giyen birçok oyuncunun kontratı da 30 Haziran'da son buluyor. Avrupa'da transfer piyasasında biraz daha sürecin Beşiktaş ve diğer kulüplere de belki buraya dahil edebiliriz hareketlilik kazanmasının 30 Haziran'dan sonra olmasını da bekliyoruz. Beşiktaş 24 Temmuz tarihinde büyük olasılıkla Shakhtar Donetsk ile Avrupa Ligi ikinci eleme turu maçına çıkacak. Kadroda çok fazla eksik olduğunun teknik heyet ve yönetim de farkında. 4 Temmuz'da Beşiktaş'ın Avusturya kamp programı başlayacak. 4 Temmuz tarihine kadar siyah beyazlı kulübün minimum 3 ismi ki bir santrafor ki takımın birinci santraforu olacak isim, bir sol kanat ve bir de 6 numara. Beşiktaş bu 3 bölgeye yapacağı takviyeyi 4 Temmuz'da başlayacak olan Avusturya kampına kadar tamamlamayı düşünüyor. Beşiktaş'ta şu an 15 sözleşmeli yabancı oyuncu var. Oyuncular kadroda şu an için Rafa Silva dışında değerini bulan, kulübün menfaatleri doğrultusunda özellikle yabancı oyuncular için gelebilecek bütün tekliflere açık. Bazı sürpriz ayrılıkların da yaşanmasını bekliyorum. Beşiktaş yönetiminden elde ettiğim his ile İmmobile'nin bu transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılma ihtimalini çok zor görüyorum.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.