• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Beşiktaş Shakhtar Donetsk maçına hazır değil''

Aaryan

Forum Üyesii
Nihat Kahveci;Beşiktaş'ın hazırlık maçlarını izleyen hiçbir Beşiktaşlı taraftar Beşiktaş hazır demez.Geçen senede Beşiktaş'ı takip eden taraftarlar AdanaDemirspor'a yenilen ama Fenerbahçe*yi yenen ya da x bir kağıt üzenrinde kolay takıma yenilen Galatasaray'ı yenen Avrupa'da kupayı alma ihtimali yüksek olan UEFA Kupasını, Bilbao iç sahada hezimete uğrayan bir performans gördü geçen sene kadrosuyla. Şimdi bu kadroya Orkun yetişir inşallah oynar, çünkü oynaması gerekiyor. İzlediğim hazırlık maçlarında temassız bir Beşiktaş, ne orta sahada basabilen, ne defansif görevini iyi yapabilen, beraber hareket edemeyen bir Beşiktaş futbolu gördüm. İşin defansı çok kötü mesela Jurasek ile Felix'in uyumunu hiç beğenmedim. O taraf koridor. Svenson birebirde geçen seneki Svenson değildi. Orta sahada Kartal'ın muhteşem bir frikik golünü gördük ama oyunun geneline baktığımızda bu seviyelerde seni kaşıyabilecek büyük maçların oyuncusu değil. Sonradan oyuna girecek bir oyuncu. Orkun, Gedson, Silva, Abraham bu dört isim, Paulista iyi oynarsa bu beş isim böyle bir Mert Günok saymıyorum bile o zaten istikrar abidesi. Beşiktaş Shakhtar Donetsk maçına hazır değil. Bu turu geçemeyecek anlamına gelmiyor. Rakip Beşiktaş'ı çok iyi tanıyor çünkü Arda Turan orada Beşiktaş takımının oyuncularını bireyselde ne oynadığını her anlamda biliyor. Bu onlar için avantaj. Kolay rakibe Shakhtar Donetsk 6 gol attı. Kolay geçti. Kenarları çok iyi kullanıyorlar.Geriden iyi çıkıyorlar. Ayakları temiz ama bence defansif anlamda da onların zaafları var. Beşiktaş geçiş oyununda Abraham'da varken bunu daha iyi yapacağını düşünüyorum. Silva'ya daha çok koridorlür açacağını düşünüyorum. Gol ve goller atabilir. Ama kağıt üzerinde Beşiktaş şu an hazır değil.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.