Aaryan
Forum Üyesii
Her iki yorumcu da Avrupa maç dönüşleri ve deplasman maçları açısından en zor fikstürün her sezon Beşiktaş'a çıkmasına ateş püskürdü.İşte ikilinin açıklamaları:Emre Zabunoğlu: "Beşiktaş adına büyük bir şanssızlık bence iki sezondur üst üste 6 numarayı çekmek ama bu şanssızlığı yaratan da maalesef Türkiye Futbol Federasyonu. Federasyon ısrarla, yıllardır yayınlarda bu fikstürün değişmesi gerektiğini söylüyorum, bir şekilde daha dengeli, adil bir fikstür çekimi yapılması gerekiyor. 1 numarayı çekenin fikstürü daha kötü olmamalı diye yıllardır bunun vurgusunu yapıyorum. Kulüpler de nedense bu konuda çok fazla baskı yapmıyor. Beşiktaş biraz sesini çıkarmaya çalıştı ama şanssızlık yine burada Beşiktaş'ı buldu. Dilerim bu fikstür adaletsizliği önümüzdeki sezon düzelir."Ali Naci Küçük: "Beşiktaş'ın günahı ne ya, Beşiktaş'ın günahı ne abi? Türk futbolunun huzura kavuşması için Fenerbahçe'nin şampiyon olmasına gerek yok, Türk futbolunun huzura kavuşması için Beşiktaş gibi bir camianın, Beşiktaş gibi bir büyük kulübün yarışa girmesi gerekiyor. Biz yıllardır, 3 senedir Galatasaray - Fenerbahçe savaşını, kavgasını izliyoruz. Sezon boyu ne yaşadık ya biz, son 2-3 sezondur ne izliyoruz? Bu ülkede, Türk futbolunda huzur için Beşiktaş'a ihtiyaç var, doğruları konuşalım ya. Hak eden şampiyon olsun. Fenerbahçe mi hak etti, olsun. Beşiktaş mı hak etti, olsun ama Beşiktaş'a ihtiyaç varken Beşiktaş'ın günahı ne ya? 6'yı çektiği için söylüyorum bunu. Galatasaray çekseydi Galatasaray penceresinden konuşacaktım, Fenerbahçe çekseydi Fenerbahçe penceresinden konuşacaktım çünkü çekilmeden önce söyledim. Sen Federasyon olarak bu zekaya sahip değil misin? Bu pratikliği, bu çözüm formülünü üretemiyor musun aylardır ya?"Duhuliye.com