• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Beşiktaş'a söz verdigim için Fenerbahçe'yi reddettim!"

Aaryan

Forum Üyesii
Haberler.com ekranlarında yayımlanan Haber Bahane programına konuk olan Mehmet Özdilek, futbolculuk kariyerinden özel hayatına dek birçok konuda içten açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'a duyduğu bağlılık, "Şifo Mehmet" olarak anılmanın etkisi ve futbola veda süreci dikkat çeken başlıklar arasındaydı."BEŞİKTAŞ'A SÖZ VERDİĞİM İÇİN FENERBAHÇE'Yİ REDDETTİM"Mehmet Özdilek, 1990'lı yıllarda Fenerbahçe'den teklif aldığını ancak bu teklifi reddettiğini şu sözlerle açıkladı: "Fenerbahçe'nin teklifini Beşiktaş'a söz verdiğim için kabul etmedim." Futbol kariyerinin en uzun ve istikrarlı dönemini Beşiktaş'ta geçiren Özdilek, "Ben hiçbir zaman Beşiktaş'tan ayrılmak istemedim ama benden ayrılmak istediler" diyerek kulüple yollarının ayrılma sürecine de değindi."ŞİFO MEHMET LAKABI, MEHMET ÖZDİLEK'İN ÖNÜNE GEÇTİ"Kariyeri boyunca "Şifo Mehmet" lakabıyla anılan Özdilek, bu unvanın üzerindeki etkisini şu cümlelerle aktardı: "Şifo Mehmet lakabına yatırım yapmak beni bozmadı, ama Mehmet Özdilek'in önüne geçmiştir." Lakabın halk arasında kabul görmesiyle zamanla kendi isminin geri planda kaldığını belirten Özdilek, bu durumun hem olumlu hem de zorlu tarafları olduğunu belirt"FUTBOLU ZİRVEDEYKEN BIRAKTIM VE AĞLADIM"Özdilek, profesyonel kariyerini en üst seviyede sonlandırmayı tercih ettiğini "Ben futbolu zirvedeyken bıraktım" sözleriyle vurguladı. Ancak jübile sonrası yaşadığı duygusal yoğunluğu şu cümlelerle paylaştı: "Jübilemi yaptıktan sonra tek başıma kaldığımda ağladım." Ayrıca "Anneme, 'Senin evladın Türkiye'nin en iyilerinden biri oldu' dedim" diyerek futbolun hayatında nasıl bir yer tuttuğunu ifade etti.SondakikaHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.