• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Beşiktaş'ı tebrik etmiyorum..."

Aaryan

Forum Üyesii
Yalçın Ayhan'ın paylaşımı şu şekilde: "Tebrik etmiyorum, sitem ediyorum. Bu lige haftalar önce havlu atmanı kabul edemiyorum. İstediğinde neleri başarabileceğini gösteren bu oyuncu grubunun bu sezon maç seçerek oynamasını sindiremiyorum. Gerçekten tüm sezona yazık oldu. Bu takım bu sezon çok daha iyi yerlerde olabilirdi. Umuyorum Sayın Başkan Serdar adalı ve yönetim ekibi derbi galibiyetlerine aldanmaz. Bu oyuncu grubuna ligi sürekli götürecek disiplini sağlayacak lider oyuncular şart. Başarıya aç oyuncular, lider karakterli takviyeler ile harmanlandığında başarı da mutlaka gelecektir. Sürdürülebilir bir yapı, dengeli bir oluşumdan geçer. Gelecek sezon kurulacak kadro çok büyük önem arz ediyor…" duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.