Aaryan
Forum Üyesii
Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, NOW Spor'da Beşiktaş gündemini değerlendirdi.Uğur Karakullukçu;''Shakhtar Donetsk bir önceki turdan elemeye başladığı için onların hazırlık süreci biraz daha erken başlamış oldu. Bir 15-20 gün kadar daha erken başladılar.Bir başka faktör de Beşiktaş'ı çok yakından bilen bir teknik direktörleri olmaları. Arda Turan uzun yıllar sonra Türkiye dışında önemli bir Avrupa Lig'inde görev yapan ilk teknik direktör ve gerçekten Beşiktaş'a son derece hakim.Kulübün dinamiklerini de bilen birisi. O yüzden maç dinamikleri biraz turun dinamikleri Shakhtar Donetsk'e bakıyor.Enseyi çok karartmaya gerek yok. İmkansız gibi bir durum olmamakla birlikte Beşiktaş'ın da çok takımın çehresini değiştirecek iki tane çok çok önemli transferi ile iş çıkarmış olmakla birlikte hala eksikleri var. Beşiktaşlılar zaten bunun farkındalar. Bek pozisyonunda olsun, özellikle stoperlerde ben eksik görüyorum. Kanat pozisyonunda eksik görüyorum.Shakhtar Donetsk eski üst düzey günlerinden, zirvedeki günlerinden biraz uzakta olmakla birlikte hala çok önemli bir takım. Arda Turan faktörüyle de birlikte ilk maçta çok iyi bir sınav çıkarma zorunluluğu getiriyor. Burada Beşiktaş'ın beraberlikle gitme gibi bir lüksü yok. Mutlaka kazanması gerekiyor ki deplasmandaki maçta bir avantaj elde edebilsin.O yüzden biraz o gözle takip etmemiz gerekecek.Orkun'un orta sahaya getireceği yaratıcılık, Rafa Silva'yı biraz daha rahatlatacaktır. Tammy Abraham bence Rafa Silva'yı biraz daha parlatacak da bir oyuncu. İki tane çok doğru, birçok ihtiyacı giderecek oyuncu geldi. Şimdi sıra biraz diğerlerinde.Beşiktaş'ın ihtiyacı iki isabetli transfer değil 4-5 tane isabetli transfer.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..