Aaryan
Forum Üyesii
HT Spor'a konuşan Cem Dizdar, Beşiktaş'ın yeniden kendine gelmesi hakkında ve eski kimliğine geri dönmesi hakkında konuştu.Cem Dizdar:"Beşiktaş’ın tekrar 'Halkın Takımı' olması lazım. Yıllarca tribünde kocaman pankart vardı, 'Halkın Takımı' yazardı. Bu şu anlama geliyordu: Beşiktaş, bu ülkede takımı olmayanların, tutmayanların takımıydı. İnsanlar, 'Ben başka takımı tutmasaydım Beşiktaş’ı tutardım,' derdi. Şimdi o ruh kayboldu. Tribün profili değişti, stadyum soylulaştırıldı, üretim bitti, şarkılar bitti. Dünya yıldızı golcü gelecek deniyor ama 15 milyon euro diyorlar, masaya bile oturamadılar. Bizim ihtiyacımız olan şey yıldız değil, her geldiğinde kendini iyi hissedeceğin, sahada gayret eden bir takım. Dortmund nasıl battığında gençlerle, koşanlarla bir proje yaptıysa, Beşiktaş da kendi özünden gelen çocuklarla, gençlerle, doğru antrenmanla yeniden bir hikâye yazabilir. Biz şampiyon olacak bir takım değil, şampiyon olmaya gayret eden bir takım kurarız. O zaman insanlar tekrar 'Bu Beşiktaş benim de takımım' der. O pankartı geri getirmek lazım, o ruhu geri getirmek lazım."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..