• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

“Beşiktaş’ın yüzüne bakmadığı oyuncu, Portekiz’de haftanın futbolcusu seçildi”

Aaryan

Forum Üyesii
Ergin Aslan:"Demir Ege'nin kalmasından çok memnun oldum. "5 milyon euro az para mı, nereye gidecek?" diyeceksin. Para geldi, birini göndereceksen Immobile’ye tazminatını vereceksin, ya da elde düşünmediğin Chamberlain’in çıkışına vereceksin. Bankalar Birliği ya da başka bir borç… Oyuncu da gitti, para da gitti. Çünkü kara delik gibi yutuyor parayı. 5 milyon euro, Beşiktaş'ın elbette ihtiyacı olan bir para ama kar-zarar hesabı yaptığın zaman, elindeki 4-5 tane orta saha oyuncusunu da düşündüğün zaman, Demir Ege oynar. Portekiz’de oynadı, süresini aldı. Oynamadı mı? Başka bir plan mı düşünüyorsun? 5 milyon euronun üzerinde satabilirsin Demir Ege’yi. Zaten var talipleri.Bugün Süper Lig'de maaşlara bak; 7, 8, 10, 12 milyon euro havada uçuşuyor. Sen hâlâ bonservisten bahsediyorsun. Bu çocuk 20 yaşında ve Türk Milli Takımı oyuncusu. Farklı bir stili var. Hem fiziksel yapısıyla hem oynadığı bölge itibarıyla çok nadir bulunan bir oyuncu. Eskiden bu tür oyunculara “pergel” denirdi. Gerçekten faydalanılabilecek bir futbolcu.8 numarada oynuyor ama farklı pozisyonlarda da görev alabilir. Ben kalmasına çok sevindim. Ama şunu da söyleyeyim: Demir Ege'nin sözleşmesi çok yanlış yapılmıştı. Nasıl olur da hem 5 milyon euro hem de taksitli ödeme şartı koyarsınız? Bu kadar mı futboldan uzak bir bakış açınız var? Oysa o dönemin sportif direktörü, “Asla gönderilmemeli” diye rapor vermişti. Tekrar ediyorum, kalmasına çok sevindim. Beşiktaş bu oyuncudan faydalanmalı. Zaten faydalanacak gibi de görünüyor. Eğer iyi performans gösterirse, yaz döneminde bonservisi kesinlikle 5 milyon euronun üzerine çıkar. Demir Ege’yi suyun içinden bile satsan alıcı bulursun, emin ol. 20 yaşında ve milli oyuncu.Herkes görüyor zaten, herkesin her şeyden haberi var. Potansiyeli görmüyor mu insanlar?Senin burada yüzüne bakmadığın oyuncu kaç kere Portekiz'de haftanın oyuncusu seçildi. Hem de Rio Ave’nin değil, ligin haftalık seçimi bu. Demek ki doğru kullanman lazım. 33 maça çıktı. Anlamayan adamlarla bu işi yaptığın zaman, iş buralara çorap söküğü gibi geliyor ve yıllarca sürüyor."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.