• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaşlı genç yıldız Portekiz’e veda etti

Aaryan

Forum Üyesii
Sezonu kiralık olarak Rio Ave'de kiralık olarak geçiren ve bonservisi Beşikaş'ta bulunan Demir Ege Tıknaz, sosyal medya hesabı üzerinden veda paylaşımında bulundu.Genç orta saha, Portekiz ekibi ile siyah-beyazlı takım arasındaki satın alma opsiyonunu anlaşmazlıklardan ötürü Türkiye'ye dönüyor."HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"İşte genç oyuncunun paylaşımı:Takım arkadaşlarıma, antrenörlerime ve tüm Rio Ave ailesine bu kulüpte geçirdiğim her an boyunca bana gösterdiğiniz destek ve sevgi için teşekkür etmek istiyorum. Hep yanımda oldunuz ve bu kulübün bir parçası olmaktan gurur duydum.Hayattaki en anlamlı kararların tecrübeyle şekillendiğine her zaman inandım ve burada edindiğim anılar sonsuza dek benimle kalacak. Sizler sayesinde yalnızca bir futbolcu olarak değil, bir insan olarak da büyüdüm.Hepinize gelecekte en iyisini diliyorum. Benim için yaptıklarınızı asla unutmayacağım ve son olarak; Rio Ave her zaman kalbimde özel bir yere sahip olacak.Her şey için teşekkür ederim!PORTEKİZ'DEKİ PERFORMANSI20 yaşındaki futbolcu, Rio Ave'de çıktığı 33 maçta 4 gol attı ve 2 asist yaptı.EnsonhaberHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.