Aaryan
Forum Üyesii
Serkan Korkmaz:"Solskjaer kayıkta gözüküyor. Çünkü Beşiktaşlıların çoğunda Solskjaer'e karşı bir güvensizlik görüyorum. Bizim Rafa Silva'mız var. Abraham gibi bir adam aldık. Orkun Kökçü ağlayarak, sokak röportajları falan yapıldı — yani bunun da çok anlaşılabilir bir tarafı vardı. Çok önemli bir oyuncu ve her şeyden önce, Beşiktaş bir saha içi lideri aldı. Ama ortaya çıkan oyun bu. Bak, önümde bugünkü gazeteler var. 25 Temmuz, Ağustos gelmedi. Ben bu tarihte hazır olan bir Türk kulübü hiç görmedim. Hiç görmedim. Sezona çatır çatır başlayan bir kulüp hiç görmedim. Yani yabancı hoca ne olur? Elindeki kadronun çoğu yabancı futbolculardan oluşur. Olmuyor abi. Bizde bir türlü bu planlama yapılamıyor. Bu planlama yapılsa da sahaya hazır çıkılamıyor. Ülkesinde savaş olan, başka bir ülkede maçlarını ve çalışmalarını yapan bir takım 3 hafta önce imza attı. Arda Turan bir ay önce imza atmış. Hocasıyla gelip çatır çatır top oynayarak, daha da farklı bitebilecek bir maçta seni evinde, Dolmabahçe'de 4-2 yeniyor."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..