• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaş'ta Fernando Santos, Cenk Tosun'a sahip çıktı

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş’ta son haftalarda eleştiri alan isimlerden biri de Cenk Tosun... Siyah beyazlı takım son maçlarda gol yollarından büyük sıkıntı yaşarken Cenk de ligde bu sezon 27 maçta sadece 5 gol atabildi. Teknik Direktör Fernando Santos ise tecrübeli oyuncuya sahip çıkarak, Cenk’i hazır ve formda olduğu için oynattığını söyledi. Portekizli teknik adam “Cenk Türkiye’nin en iyi golcülerinden. Olumsuz herhangi bir düşüncem yok” dedi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Cenk’in kalıp kalmayacağına dair raporu sezon sonu vereceğini kaydeden Santos “Zaten yönetim de gerek Cenk gerek Salih’le sözleşme görüşmelerini sezon sonuna bıraktı. Ben de performanslarını yakınen takip ediyorum. İkisi de bugüne dek takıma yararlı işler yapmış oyuncular. Sezon sonunda raporumu sunacağım” ifadelerini kullandı. | Hürriyet

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.