Aaryan
Forum Üyesii
Çağdaş Sevinç:“Şu ana kadar gündeme gelen isimler arasında somut ilerleme kaydedilen tek isim Embolo. Evet, birçok forvet ismi geçiyor. Bazılarına muhabirler ‘ikinci forvet olarak görüşülüyor’ diyor. İnsan da doğal olarak bunu bu şekilde algılıyor. Ama bu kez de şu soruluyor: Sürekli iki forvet bakıyoruz, peki birinci forvet nerede?Bizim öğrenebildiğimiz kadarıyla şu anda Embolo dışında somut olarak yaklaşılan bir forvet ismi yok. Embolo konusunda hem kulüp hem oyuncu tarafı var. Bunlar çözülebilecek gibi duruyor. Ancak Embolo’nun önceki sezonu tamamen sakatlıkla geçmişti; bu da bir dezavantaj. Yine de son sezonunda sorunsuz oynadı. Çok iyi bir performans göstermemiş olsa da beğenilen bir oyuncu.Benim anladığım kadarıyla Solskjaer’in kafasındaki oyuna uygun. Tabii çok skorer bir oyuncu değil. Son vuruş kalitesi sınırlı. Ancak fiziksel gücüyle katkı sağlar. Ama bana sorarsan, beni tatmin eder mi? Etmez. Türkiye’de her zaman bitirici özelliği güçlü, son vuruş kalitesi yüksek bir forvetin olması gerektiğini düşünüyorum. Ama kötü bir oyuncu mudur? Değildir.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..