• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Beşiktaş'ta oynayabilecek üç oyuncu var"

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş'ın Başakşehir mağlubiyetinin ardından Vole YouTube kanalında yorumlarda bulunan spor yorumcusu Ali Ece, takımın kalitesini eleştirdi ve oyuncu kadrosuyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Ali Ece: "Bu takımda bu oyuncuların 3 tanesi hariç hiçbiri oynayamaz Beşiktaş kalitesinde değiller. Malesef Svennson kardeşim de bu duruma dahil. Bu takımda oynayabilecek üç oyuncu var Gabriel Paulista, Gedson Fernandes, Rafa Silva o kadar ilerleyen yıllar için Mustafa Erhan Hekimoğlu olabilir. Mustafa Erhan Hekimoğlu'ndan Haaland yapabilir mi Solskjaer yapamaz mı bilmiyorum. Ben Molde'deki diğer oyuncuları bilmiyorum ama Haaland’ın yıldız olduğu yerdeki oyuncuları biliyoruz hepimiz Dortmund şimdi o Dortmund da bir kere çok iyi kenar forvetler var Haaland’ı besleyen Beşiktaş’ta Ghezzal sakatlandığından beri kenar forvet yok bugün de yoktu bugün maçın ilk yarısı Rachica o çalımı artık atarsa, Muçi kenar forvette topu alıp sürebilirselerle geçti sezon başından beri öyle geçiyor." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.