Aaryan
Forum Üyesii
Alanyaspor ile oynanacak kritik maç öncesi Beşiktaş gündemini değerlendiren Rabona YouTube kanalında konuşan Ali Aydın, hem siyah-beyazlı takımın ligdeki konumu hem de transfer çalışmalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aydın, Alanya deplasmanının zorluğuna dikkat çekerken, Beşiktaş’ın bu mücadeleyi kazanarak üçüncülüğü sağlamlaştırmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca Beto ve Ansu Fati transfer ihtimallerine dair bilgilerini de paylaştı. Ali Aydın, Alanyaspor mücadelesi hakkında şunları söyledi: "Alanya maçından sonra ligde sadece iki hafta kalıyor ama yarın oynanacak Alanyaspor karşılaşması, kalan son iki haftadan çok daha önemli bir maç. Beşiktaş, deplasmanda zorlu bir rakibe karşı mücadele edecek. Her ne kadar Alanyaspor'un durumu kötü gibi görünse de, kümede kalmak için son havliyle savaşan bir takım. Alanya deplasmanları her zaman zordur. Bu yüzden Beşiktaş'ın bu maçı kazanarak üçüncülüğü garantileyeceğini düşünüyorum. Aslında "iyi oynamak" tabirini kullanıyoruz ama iyi oyundan ziyade Beşiktaş'ın alacağını alması gerekiyor. Yani Beşiktaş'ın alacağı 3 puan, ligde üçüncülüğünü tam anlamıyla perçinleyecektir. Bu nedenle Beşiktaş'ın yarın kazanmaktan başka şansı yok. Beraberlik bile Beşiktaş'a yaramayabilir çünkü arkasından Samsunspor'un ciddi bir atağı var. Samsunspor da ligde üçüncülük için mücadele ediyor. Bu yüzden Beşiktaş yarın kazanmak zorunda." Aydın ayrıca Beto ve Ansu Fati transferlerine de şu sözlerle değindi: "Beto hakkında da şöyle söyleyelim: Bu oyuncu, Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan isimlerden biri. Şu anda somut bir görüşme olmasa da, transfer dönemlerinde sıkça karşılaştığımız “yoklama” diyebileceğimiz, oyuncunun maliyetiyle ilgili bilgi alma süreci yaşanıyor. Yani Beto hakkında fiyat bilgisi ve şartlar araştırılıyor. Ben Ansu Fati’ye çok sıcak bakıyorum. Evet, uzun ve ciddi bir sakatlık geçirdi ama bu tarz oyunculara “hayır” denmez. Devre arasında bir görüşme olmuş ancak sezon sonuna bırakılmış. Sezon sonunda tekrar görüşme olur mu olmaz mı, şu an için bir şey söylemek erken. Beşiktaş sağlık raporlarını da alıp incelemiş. O dönemde Twente maçında elenilmeseydi ve Beşiktaş Avrupa’ya gitseydi, bu transfer devre arasında da gerçekleşebilirdi. Ben hâlâ bu konuda bir açık kapı bırakıyorum. Gelirse de kesinlikle “hayır” demem. Sonuçta Demba Ba da sakat gelmişti, Fabri de... Ama geldikten sonra hepsi iyileşti ve katkı sağladı. Ansu Fati için “kronik sakat” deniliyor ama son bir yıldır hiçbir sakatlık geçirmemiş, tüm idmanlara katılmış. Bu da önemli bir veri. Tabii ki raporlarda bir sıkıntı çıkarsa Beşiktaş bu transferden vazgeçer, vazgeçecektir de. Ancak şu anda Beşiktaş’ın ilk önceliği Ansu Fati değil." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..