• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Birce Akalay köpeği Cipsy'le tatilin tadını çıkardı

Alyssa

Forum Üyesii

Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada arkadaşı zannettiği kişi tarafından kandırılmak istenmişti. Dolandırıcılık girişimini son anda fark eden 38 yaşındaki oyuncu, siber suçlu ile yazışmasını Instagram hesabından yayınlamıştı.

"UCUZ ATLATTIM"

Siber suç işleyen dolandırıcılarla başı dertte olan ünlü isim, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

"HERKES DİKKAT ETSİN"

Birce Akalay, yaşadığının kötü bir deneyim olduğunu şöyle ifade etmişti:

Alıntı Metni

BODRUM SEZONUNU AÇTI

Birce Akalay, Bodrum sezonunu açtı. Önceki gün Torba’daki Moyo Beach’te görüntülenen oyuncu, güneşin tadını çıkardı. Köpeği Cipsy’le ilgilenen oyuncu, günü arkadaşıyla sohbet ederek geçirdi.

"ONLARI ÇOK ÖZLÜYORUM"

Görüntülendiğini fark eden Akalay’ın rahat tavırları dikkat çekti. Ailesinin yanına geldiğini söyleyen Akalay, "Onları çok özlüyorum. Tatilde yanlarında olmak istedim” şeklinde konuştu.

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'dan 'kalpli' paylaşım
Oktay Kaynarca ile Birce Akalay'ın sürpriz buluşması!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.