• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Brad Friedel göreve başladı! İşte ilk sözleri

Aaryan

Forum Üyesii
Friedel şu ifadeleri kullandı: BRAD FRIEDEL'DEN AÇIKLAMALAR Brad Friedel: "Çok teşekkür ediyorum. Mutlu ve gururluyum burada olmaktan dolayı. Herkese teşekkür ediyorum. 3-4 haftadır görüşmemiz oldu. Beşiktaş ailesini değiştirmekten ziyade güçlendirmeye geldim. Harika bir hocamız olacak. Yönetime de bu noktada destek vermeye çalışacağım her anlamda. Kadromuzu her anlamda yardımcı olabilecek bir yapı getirmeye geldim, oyuncuları değerlendirip kararlar verebileceğimiz. Global ve küresel anlamda bir ağ oluşturacağız. Beşiktaş'ın ihtiyacı olan her şeyde yönetimimizle çalışmaya geldim. Tekrar Türkiye'de olmak çok güzel. Tekrar burada olduğumdan dolayı mutluyum." ''BAZI YABANCILARIN AYRILMASI GEREKİYOR'' Brad Friedel: "Göreve geldiğimden kısa bir süre sonra hocamızla görüştüm. Sistemle ilgili konuştuk. Üzerinde çalıştığımız analizlerimiz var. Hangi oyuncuların sisteme uyduğu, hangi oyuncuların uymadığıyla ilgili çalışmalarımız var. Bazı yabancı oyuncuların ayrılması gerekiyor. Kendi bütçemize, sistemimize uyan futbolcuları hocamız belirleyecektir. Bizi ligde rekabetçi ve şampiyon yapacak kadroyu bu şekilde kuracağız"

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.