• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

“Bu genç oyuncularla yarışmacı takım olamazsın....”

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, kulüpteki kadro planlaması ve genç oyuncu ağırlıklı yaklaşımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Serdal Adalı ile yaptığı görüşmeden detayları da paylaşan Yalçın, mevcut durumda “yarışmacı takım” olmanın mümkün olmadığını ifade etti.Sergen Yalçın, “Önümüzdeki sezon sen bu genç oyuncularla, 'ben çok ciddi işler yapacağım' falan diye düşünüyorsan yapamazsın. Ben bunu Başkan Serdal Adalı'ya da söyledim görüşmemde. Genç oyuncular almak güzel ama senin ana kadron yok. Sen genç oyuncuyu ne yapacaksın? Senin ana kadrona en az 7-8 tane oyuncu lazım.” ifadelerini kullandı.Yalçın, şampiyonluktan ziyade yarışmacı kimliğin önemine dikkat çekerek, “Eğer yarışmacı takım olmak istiyorsan, bak şampiyonluktan bahsetmiyorum. Yarışmacı takım olmak çok önemlidir. Ağustos'ta sezon başlar, yarışırsın Mayıs ayına kadar. Olursun olamazsın ama yarışırsın. Sen senelerdir Kasım ayının ilk haftasında yoksun ligde, paketsin. Ben Mayıs'tan bahsediyorum. Yarışmacı takım olursan sorun yaşamazsın. Sen daha ortayı bile göremeden beyaz bayrağı çekiyorsun.” dedi.Teknik direktörlere verilen sürenin belirsizliğinden de yakınan Yalçın, “Ben geldiğimde de aynı şeyler olmuştu, ne yatırımı. Gelen adamın ömrü var mı ki yatırım yapsın! ‘Hocam alt yapıyı sen organize et, orayı sen organize et, burayı sen organize et’ dediler de ya benim kaç ay kalacağım belli miydi? Sen bana ‘şampiyon ol ya da olma 5 sene buradasın’ dersin o zaman hepsini yaparım, hiç de sorun değil benim için” ifadelerini kullandı.Yalçın, teknik direktörlerin genç oyuncu yetiştirme, altyapıyı organize etme ve başarı sağlama gibi çok yönlü beklentilerle baş edemeyeceğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:“Teknik direktörün çalışacağı süre belli değil. Genç oyuncuyla mı uğraşsın, alt yapıyla mı uğraşsın, takımı şampiyon yapmayla mı uğraşsın, hangi biriyle uğraşsın? Yapamaz! Yapılması gereken en kısa yoldan başarıdır. Böyle giderse seneye de Kasım 15’i kimse göremez yine.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.