• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Bu hedef Beşiktaş'a uygun değil..."

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş’ın yeni sezon yapılanmasına yönelik açıklamaları kamuoyunda yankı uyandırmaya devam ediyor. Spor yorumcusu Ergin Aslan, Yeni Açık YouTube kanalında teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in “İki takıma yaklaşmalıyız” sözlerini eleştirdi. Aslan, “Bana mantıklı gelmedi Ole'nin söyledikleri. Yani, ‘İki takıma yaklaşmalıyız.’ dediğin takımlar bu sezon toplam üç mağlubiyet aldılar, üçünü de senden aldılar. İki kere Fenerbahçe’yi, bir kere Galatasaray’ı yendin. Evet, uzun vadede geride kaldın ama bu yeni sezonda hedefin onlara yaklaşmak olamaz.Olmaz yani,” diyerek sözlerine başladı. Geçmişten örnek veren Aslan, “Beşiktaş, Sergen Yalçın'la şampiyon olduğunda, kadrosu diğerlerinin çok önünde miydi? Aksine, fersah fersah gerideydi. Dön 2015-2016 kadrosuna; bir tane yıldızın var: Mario Gomez. Bak rakiplerine, Van Persie’lerin, Kjær’lerin, Nani’lerin sahada olduğu sezonlardan bahsediyoruz. Öyle bir hedef yok,” ifadelerini kullandı. Solskjaer’in yaklaşımını Avrupa kulüpleri üzerinden değerlendirmesine de tepki gösteren Aslan, “Hoca burayı şeyle karşılaştırmasın. 'Hedefim, Barcelona ve Real Madrid'e yaklaşmak.' 'Ben de, işte, Athletic Bilbao olarak, Atletico Madrid olarak, Valencia olarak buraları...' Öyle değil ki burası. Ben hiç katılmıyorum o açıklamaya,” diyerek tepkisini sürdürdü. Ergin Aslan, açıklamalarının sonunda doğrudan başkana da seslendi: “Başkan bu konuşmasının, inancında da böyle dolu olduğunu düşünüyorsa, yeni sezona başlamasına gerek yok Solskjaer'le.” duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.