Aaryan
Forum Üyesii
Serkan Reçber, Beşiktaş gündemini değerlendirdi.Serkan Reçber:''Bütüne baktığımızda tablo ortada ama bütünü oluşturan parçalara baktığımızda daha net anlatabiliriz. Özellikle Beşiktaş taraftarının kafasının çok karışık ama benim kafam karışık değil...Bu hocayla olmaz....Sebebi, bu Shakhtar Donetsk maçı üzerinden söylemiyorum. Teknik direktör, sezon başı kampını planlarken her şeyi öncellemesi gerekiyor. Çünkü sorunun merkezinde olan kişi, çözüm üretmek zorundadır. Çözümü de sadece transfer, transfer, transfer ve gelecek oyuncu üzerinden anlattığınız an, bu çok karşılık bulmayabilir. Neden böyle ifade ediyorum? Biz Beşiktaş'ın kampındaki bütün maçları izledik. St. Pölten maçı haricinde Admira takımını yenmesi için transfere mi ihtiyacı var Beşiktaş'ın. Orada güçlü oyuna ihtiyacı vardı Beşiktaş'ın...Orada kurguya ihtiyacı vardı...Orada düzene, uyuma ihtiyaç vardı...Bu takımla sürekli, devamlı çalışan teknik direktör hangi oyunculardan ne alacağını, hangi oyunculardan ne almayacağını, hangi oyuncuyu nasıl kullanacağını bilmesi gereken bir teknik direktör. O kadar fazla yapmış olduğu hata var ki! O yüzden sadece transfer geldiğinde, teknik direktör devam edebilir diyemiyorum kendi adıma...Bugün Joa Mario ve Svenson ilk defa önlü arkalı oynadı. Ters tarafta Emir ve Muçi ilk defa yan yana oynadı. Kartal ve Demir Ege ilk defa yan yana oynadı. Abraham ve Rafa ikinci kez yan yana oynadı. Bu kadar belirsizlik varken, bu kadar uyumsuzluk varken bir teknik direktör olarak en sade, en basit, en doğruyu bulmak zorundasın. Muçi'yi bu kadar kanatta yıpratmak yerine Arroyo denemez miydi?Beşiktaş camiası Arroyo'yu görmek istemez mi? O zaman Muçi'yi 10 numaraya alıp, Rafa'yı kanatta görmek istemez miydi? Şimdi bu doğrudur. Siz doğru bir plan yaparsınız, doğru kurgu yaparsınız, doğru oyunu oynamaya çalışırsınız ve biz o zaman deriz ki, bu takıma transfer lazım...''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..