• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Bu kurgu 1995'te başladı!''

Aaryan

Forum Üyesii
Kaya Çilingiroğlu:Galatasaray oyunu doğru oynuyor kardeşim. Saygı duyuyor muyum? Asla. Ama bu oyun böyle oynanıyor. İşini doğru yapıyor. İdari olarak doğru yapıyor mu? Yapıyor abi. Sosyal medyayı, interneti iyi kullanıyor mu? Kullanıyor. Senden daha iyi transfer yapıyor mu? Yapıyor. Stadını daha iyi dolduruyor mu? Dolduruyor. Sponsoru kimin olduğuna bakmadan daha fazla para kazanabiliyor mu? Yapıyor. Avrupa'da yürüyor mu? Yürüyor. İstediğini alıyor. Bir de üstüne üstlük bağırıyor. Hakemleri izliyor, hakemlerden senelerdir şikayetçiyiz diyor. Yani onu da yapıyor. Sen de bu filmi seyrediyorsun.Zaten ben “Türk futbolu bu adamlarla, bu yöneticilerle hiçbir yere gitmez” diye senelerdir burada niye bağırıyorum kardeşim? Yeni mi anladınız yani? Bu kurgu 1995’te başladı.Ben mesela 92’yi hatırladım. Sabri Çelik’i, dünkü İnönü’deki maçta hatırladım. Kaç kişi hatırlar? Sana çok net söyleyeyim: Ben Beşiktaş’ın çok kıyıldığını gördüm canlı. Ama unutmadığım iki maç vardır. Biri Ali Sami Yen’de, Ahmet Çakar’ın yönettiği maçtır. Bir tanesi de Sabri Çelik’in 92’de yönettiği maç. 3-1 bitmişti, Recep’le Metin atmıştı o maçta, yanlış hatırlamıyorsam. Bunları unutmam.Dünkü de öyle maçlardan biri olmuş. Yaşadığım sürece hatırlayacağım. Bu kadar net, bu kadar bariz olmaz bazı şeyler. Ve artık VAR da var, itiraz etmiştir. Net söyleyelim mi bunu? Birinci pozisyonla neredeyse yüzde yüz aynı.Ne yaptılar abi? Tuvalete mi gitti VAR’dakiler? Maçı seyretmiyor mu?Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.