Aaryan
Forum Üyesii
Kaya Çilingiroğlu:Galatasaray oyunu doğru oynuyor kardeşim. Saygı duyuyor muyum? Asla. Ama bu oyun böyle oynanıyor. İşini doğru yapıyor. İdari olarak doğru yapıyor mu? Yapıyor abi. Sosyal medyayı, interneti iyi kullanıyor mu? Kullanıyor. Senden daha iyi transfer yapıyor mu? Yapıyor. Stadını daha iyi dolduruyor mu? Dolduruyor. Sponsoru kimin olduğuna bakmadan daha fazla para kazanabiliyor mu? Yapıyor. Avrupa'da yürüyor mu? Yürüyor. İstediğini alıyor. Bir de üstüne üstlük bağırıyor. Hakemleri izliyor, hakemlerden senelerdir şikayetçiyiz diyor. Yani onu da yapıyor. Sen de bu filmi seyrediyorsun.Zaten ben “Türk futbolu bu adamlarla, bu yöneticilerle hiçbir yere gitmez” diye senelerdir burada niye bağırıyorum kardeşim? Yeni mi anladınız yani? Bu kurgu 1995’te başladı.Ben mesela 92’yi hatırladım. Sabri Çelik’i, dünkü İnönü’deki maçta hatırladım. Kaç kişi hatırlar? Sana çok net söyleyeyim: Ben Beşiktaş’ın çok kıyıldığını gördüm canlı. Ama unutmadığım iki maç vardır. Biri Ali Sami Yen’de, Ahmet Çakar’ın yönettiği maçtır. Bir tanesi de Sabri Çelik’in 92’de yönettiği maç. 3-1 bitmişti, Recep’le Metin atmıştı o maçta, yanlış hatırlamıyorsam. Bunları unutmam.Dünkü de öyle maçlardan biri olmuş. Yaşadığım sürece hatırlayacağım. Bu kadar net, bu kadar bariz olmaz bazı şeyler. Ve artık VAR da var, itiraz etmiştir. Net söyleyelim mi bunu? Birinci pozisyonla neredeyse yüzde yüz aynı.Ne yaptılar abi? Tuvalete mi gitti VAR’dakiler? Maçı seyretmiyor mu?Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..