Aaryan
Forum Üyesii
Spor yorumcusu Ergin Aslan, Youtube Yeni Açık Programı'nda Beşiktaş kadrosunu değerlendirdi.Ergin Aslan:Bu kadronun ilk on birini en fazla beş tane oyuncağı alabilir Beşiktaş ve bu bu atla deve değil. Bir tane şuraya ilk yılın Solskjaer'i gibi ya da bir Alman sağ beklerimiz oldu bizim Hilbert gibi, bek gibi bir tane sağ bekin... Josefvari bir adam koydun ya da Atibavari iki. İleri uca Beşiktaş'a son yıllarda iyi golcüler buldu. Abubakar'ın genç zinde dönemi Mario Gomezleri, Weghortsları Beşiktaş buldu. Bir tane de golcü koydun üç. Kanada adam koydum bir tane gerçekten böyle Babelvari bir adam. Bunlar Beşiktaş'ın bulamayacağı oyuncular mı? Bunları Beşiktaş getiremezse kimse getiremez yeryüzünde. Bir tane daha adam koydum Babel gibi dört. Bak mevcut takımın içine koy bunu; Rafa Silva'n zaten var. 8 numarada Gedson zaten oynuyor. 6 numaraya Josef gibi bir adam ya da Atiba gibi bir adam. Bir tane de stoper koydum oraya Marcelo ya da Tosic gibi, beş. Bu takımı hadi çık izle bir bakayım nasıl olacak.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..