• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Can Bonomo-Öykü Karayel çiftinin oğlu Roman iki yaşında!

Alyssa

Forum Üyesii

Mutlu birlikteliklerini 2018 yılında evlilikle taçlandıran şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel, 2021 yılının Nisan ayında oğlu Roman'a kavuşmuştu. Zaman zaman oğluyla kamera karşısına geçen Bonomo, baba olduktan sonraki duygularını anlatarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

ÇOCUĞUM OLDU DİYE NE BU GÖRMEMİŞLİK?"

Öykü Karayel ise geçtiğimiz sene İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programına konuk olmuştu. "Bir anda gaza gelip yaptıktan sonra seni çok pişman eden bir şey oldu mu hiç?" sorusuna da yanıt veren Karayel, önce 'Hayır' dese de sonrasında eline yaptırdığı dövmeyi göstererek 'Şu' demişti.

"DÖVME İNSANI DEĞİLİM"

Konuyla ilgili konuşan güzel oyuncu, "Yani dövme insanı değilim ben. Zaten 30 yaşındayım. Hiçbir dövmem yok. Çocuğum oldu diye ne bu görmemişlik? Can bu fikirle geldi. Çok romantik, o da 'Me' yazdıracak falan ama çok sıkılıyorum. İstemiyorum yani. Tamam çocuğumu çok seviyorum ama... Bunu söylerken de utanıyorum, çocuğumun ismi ama sevmiyorum. Pıt diye de gidebilecek bir şey. Ondan kendime süre verdim" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAĞDI

Tüm bunların ardından ünlü çiftin oğlu Roman, 2 yaşına bastı. Oğluyla çekilen bir karesini 543 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlayan ünlü isim; "Canım oğlum benim. İyi ki doğdun. Seni çok seviyorum" mesajını yazdı.

Bonomo'nun paylaşımına; "Anne ve babasıyla sağlıkla sevgiyle güzelliklerle nice mutlu yaşlar olsun", "Doğum günün kutlu olsun Roman" ve "İyi ki doğdun ve mutlu yıllar" gibi yorumlar yapıldı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Abi

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.